Piese auto din dezmembrari: 0757-041.919;

Volkswagen - piese auto din dezmembrДѓri pentru maИ™ina poporului


Ai un Volkswagen Golf, Passat, Polo sau orice alt model И™i cauИ›i piese din dezmembrДѓri pentru maИ™ina ta? Vrei sДѓ o repari cГўt mai repede И™i cu fonduri cГўt mai puИ›ine? Atunci te Г®ndemn sДѓ citeИ™ti acest articol. S-ar putea sДѓ gДѓseИ™ti rДѓspunsul Г®n rГўndurile de mai jos.

AИ™adar vorbim despre Volkswagen - una din cele mai cunoscute maИ™ini din lume, un automobil care a fДѓcut istorie an dupДѓ an. E greu sДѓ discuИ›i despre Volkswagen fДѓrДѓ sДѓ priveИ™ti Г®n trecut, de aceea vДѓ propun o scurtДѓ incursiune Г®n povestea acestei mДѓrci. SДѓ luДѓm lucrurile pe rГўnd.

Istoria Volkswagen Г®ncepe Г®n anii 30 ai secolului trecut И™i este strГўns legatДѓ de evenimentele din acea perioadДѓ. Hitler tocmai devenea cancelar al Germaniei, iar viziunea sa asupra unei noi Germanii includea planuri И™i pentru industria auto.

VedeИ›i voi, pГўnДѓ Г®n acel moment automobilul era privilegiul celor bogaИ›i (vДѓ sunДѓ cumva cunoscutДѓ situaИ›ia?). Liderul german dorea sДѓ schimbe acest lucru. Era nevoie de o maИ™inДѓ simplДѓ И™i fiabilДѓ pe care sДѓ И™i-o poatДѓ permite orice cetДѓИ›ean german.

Brandul a primit numele de Volkswagen, adicДѓ maИ™ina poporului, iar responsabilitatea proiectДѓrii И™i fabricДѓrii acestui automobil i-au revenit austriacului Ferdinand Porsche care trebuia sДѓ creeze o maИ™inДѓ care sДѓ atingДѓ 100 km/h, sДѓ transporte doi adulИ›i И™i trei copii si sДѓ nu consume mai mult de 7 litri la 100 km. PreИ›ul maИ™inii nu trebuia sДѓ depДѓИ™eascДѓ 1000 mДѓrci germane.

Câțiva ani mai târziu Porsche a reușit acest lucru cu un automobil care a fost poreclit ”beetle” datorită formei sale care seamănă cu un bondar sau cu o broscuță (denumire care a rămas încetățenită până în ziua de azi). Legenda spune că Hitler a fost autorul primei schițe, totuși Porsche a fost creditat pentru crearea modelului.

Volkswagen Beetle intrДѓ Г®n producИ›ie de masДѓ abia Г®n 1950 И™i devine Г®n scurt timp un best-seller. De atunci И™i pГўnДѓ acum Volkswagen continuДѓ linia ascendentДѓ И™i scoate modele reuИ™ite pe bandДѓ rulantДѓ. Astfel cДѓ astДѓzi Volkswagen a ajuns sДѓ Г®nsemne simplitate, eficienИ›Дѓ, siguranИ›Дѓ И™i fiabilitate, concernul german fiind al treilea producДѓtor ca mДѓrime din Г®ntreaga lume.

Volkswagen Group produce Г®n acelaИ™i timp И™i Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN (camioane), Porsche, SEAT И™i Е koda - o companie selectДѓ reunitДѓ sub acelaИ™i slogan: Aus Liebe zum Automobil, adicДѓ din dragoste pentru automobil.

Popularitatea И™i rДѓspГўndirea maИ™inilor Volkswagen explicДѓ И™i numДѓrul mare de oferte de piese auto din dezmembrДѓri. Fie cДѓ eИ™ti Г®n cДѓutare de piese auto pentru Volkswagen Golf, Passat, Polo sau orice alt model, dezmembrДѓrile reprezintДѓ o soluИ›ie demnДѓ de luat Г®n calcul pentru orice posesor de maИ™inДѓ.

Adaugare in Reddit Linkdin Adaugare in Reddit Adaugare in Delicious

Informatii!

Inainte de finalizarea comenzii sau de a cere o cotatie de pret/stoc - va rugam consultati sectiunea "cum cumpar"

Intrebari sau neclaritati?

Stocurile pentru piesele auto din dezmmebrari si piesele auto noi sunt actualizate in permanenta, cu toate acestea, daca apar intrebari legate de preturile afisate, stocul in timp real, sau orice alta intrebare, sugestie va rugam sa folositi cu incredere una din metodele de contact enumerate pe aceasta pagina sau formularul de la sectiunea "contact".

Aveti promisiunea noastra ca in cel mai scurt timp vom reveni cu un raspuns sau o cotatie de pret/disponibilitate.

 0.011 secunde